Ansök om personlig assistans i Skåne

Vi hjälper dig ansöka om personlig assistans i Skåne

Hos oss får du skrivhjälp och rådgivning i form av ansökningar till Försäkringskassa och kommun. Vi administrerar också ansökningar om hjälpinsatser, överklagan av beslut etc.

I samarbete med dig rekryterar och anställer vi dina personliga assistenter. Vi skapar tillsammans ett assistentteam där vi strävar efter personlig kontinuitet. För att du ska känna dig trygg tillsammans med dina assistenter utbildar och handleder vi assistenterna regelbundet i deras arbete. Vi tillhandahåller också ett omfattande aktivitetsprogram med utflykter och annan social gemenskap.

Hos oss är det dina önskemål som formar vår service. Det är Du som bestämmer hur din assistans ska utformas. På Omtanken tar vi oss tid för samtal tillsammans med dig och vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Vi finns tillhands för dig och ställer upp när du vill ha hjälp. Vår målsättning är att ge alla våra brukare en guldkant på tillvaron genom ett nära samarbete.

Ring för att boka in ett möte med oss, 046-809 10 eller lämna dina uppgifter i kontaktformuläret nedan så tar vi kontakt med dig och informerar mer om vad vi kan erbjuda.