Jobba hos oss

Vi strävar efter att vara arbetsgivaren som lämnar utrymme så att du som anställd får möjlighet att utvecklas på din arbetsplats. Vi vill att du ska känna dig unik, sedd och ha vetskap om att du gör ett betydelsefullt arbete. ​

Omtanken vill vara den arbetsgivaren som ger dig en trygg arbetsplats genom utbildning, stöd, handledning och stort fokus på din arbetsmiljö.​

Vi är den familjära assistansanordnaren där kvalitet är viktigare än kvantitet för våra anställda.​


Att arbeta som Personlig Assistent...

...innebär att man är brukarens förlängda arm. Arbetet kräver ett gediget intresse för att arbeta med människor med olika funktionshinder.

Du måste besitta vissa egenskaper som ödmjukhet, lyhördhet, flexibilitet samt ha en empatisk förmåga.

Som ny assistent får Du den introduktion som är viktig för att Du ska känna trygghet i ditt arbete. Introduktionen innefattar information om företagets policy, yrkesrollen samt bredvidgång tillsammans med en erfaren assistent. Introduktion kan även ske genom kontakt med arbetsterapeuter, sjukgymnaster eller annat. Kort och gott får du all den hjälp Du behöver för att känna dig trygg i din yrkesroll.

Omtanken erbjuder utbildning, fortbildningar efter behov, handledning samt stöd i det dagliga arbetet.

Vi har regelbundna arbetsplatsträffar samt personalmöten. Vid våra personalmöten möter du dina arbetskamrater i assistentteamet och kan få och ge tips.

Som assistent arbetar Du heltid/deltid med fast schema. Arbetstiderna styrs utifrån brukarens behov.
Arbetsförhållanden regleras av gällande kollektivavtal som är slutet med Svenska Kommunalarbetarförbundet samt Almega och Vårdföretagarna.

Vi värnar om dig och din arbetsinsats!

Vill du jobba hos oss? Lediga tjänster hittar du längst upp på sidan. Där kan du också göra en spontanansökan så återkommer vi till dig när en tjänst som passar just dig dyker upp. Välkommen till vår familj.